Udvalget af boliginteriør

Her finder du et lækkert udvalg af boliginteriør.

De ting, vi omgiver os med i boligen, er ting, der dels har et formål, dels er der ting, der blot skaber hygge, hvilket er meget vigtigt for vores velbefindende.

Hos Orangeriet Als har vi plukket nogle lækre varer ud, der på hver sin måde kan komplimentere indretningen – uanset om du er til den klassiske stil med rene linjer eller hælder til andre stilarter eller din helt egen personlige stil, som sagtens kan være et miks. Det vigtigste med indretning af boligen er, at det giver mening for dem, der bor der og dagligt giver glæde og fornøjelse.

Varerne er udvalgte, så de sagtens kan stå alene, men der er også rig mulighed for at blande dem på kryds og tværs – også med de ting, du allerede omgiver dig med i dit hjem.

2021 er året, hvor det naturlige sættes i højsædet i hjemmet. Byd naturen indenfor i form af naturlige materialer – lækre træsorter og bambus, søgræs, bomuld, uld, hør. Rene varer i skønne naturlige farver med hver deres finurlighed.

Midt i en travl hverdag er det yderst vigtigt at skabe et rum eller plads til fordybelse og hygge. Det kan være en lænestol i hjørnet af stuen, hvor man har sit helle, en hyggekrog med masser af puder, hvor man kan læse højt for børnene eller et spot i hjemmet, hvorfra der er en smuk udsigt.

Tid til forkælelse og fordybelse inde, der rykker ud i foråret, når den tid kommer.

boligtilbehør fra Orangeriet Als

Udvalget af boliginteriør

Jeg holder meget af at indrette og har altid det for øje, når der udvælges produkter til butikken eller webshoppen. Det handler meget om øjet, der ser, men det handler i lige så høj grad om at kunne se muligheder og sammenhænge med de produkter, du finder her på siden og i butikken. Derfor bestræber jeg mig på at vise produkterne integreret i en sammenhæng, som kan give inspiration til, hvordan du kan bruge varen i din bolig – inde eller ude.

Alle varerne er valgt, så der kan blandes frit fra alle hylder – nyt strømlinet look eller varer med patina – når de blandes i en skøn forening skaber de magi. 

Trænger et rum til at blive frisket op, er det ofte nok at flytte lidt rundt på tingene, tilføje en ny farve på væggene eller finde noget lækkert interiør, der gør den store forskel. Jeg håber, du her på webshoppen kan finde lige det, der fuldender dit hjem. God fornøjelse.