Udvalget af indendørs krukker

Indendørs krukker og planter skaber liv og atmosfære i hjemmet.

Indendørs krukker findes i mange varianter, størrelser og farver. Jeg lægger vægt på at finde nogle specielle krukker, der appellerer til mine sanser – de er lækre at røre ved og er en fryd for øjet. Ofte er det en idé om, hvordan krukken kan pyntes og vil tage sig ud med forskellige planter, der baner vejen for den ind i  sortimentet. Der skal være noget for enhver smag, men det er ganske vist, at alle krukker er nogle, jeg kan stå inde for og nyder at kigge på.

Blomster eller planter i krukkerne

Når der skal plantes blomster eller planter i de indendørs krukker, bliver det færdige resultat bedømt – og hvis reaktionen ikke er wauw agtig, bliver der sat en anden plante eller blomst i krukken. Så prøv dig frem med de blomster og planter, du kan lide. Måske finder du en ny kombination, der bare har wauw effekt – på dig – og så vil den sikkert også have samme effekt på andre. Det handler om at have hjertet med.

 

Indendørs krukker - stort udvalg

Indendørs krukker

Når du skal vælge en indendørs krukke til planter , er der utallige muligheder. En indendørs krukke har typisk en lang levetid. Over tid ændrer moden sig – også på krukker.

Hvis det er tiden, hvor du skal have nye indendørs krukker i din bolig, så vælg nogle, der gør dig glad og tilfreds bare du kigger på dem.

Indendørs krukker og planter har flere formål – dels er de en del af boligen, og mange vil gerne signalere en bestemt stil. Mange planter har desuden den egenskab, at de renser luften og giver bedre indeklima i boligen.

Indendørs krukker kan pyntes med planter, men prøv også at sætte flotte grene, siv, tørrede blomster eller gran i krukkerne. Det giver variation og kan skiftes efter årstiden

Hen over årstiderne kan du sagtens variere indholdet i dine indendørs krukker.

Måske vokser en plante så meget, at den kræver en ny krukke eller sågar udplantning i dit blomsterbed – så sker der automatisk en udvikling. Andre planter kan sagtens bo i krukkerne i mange år, og det er der også noget fint og genkendeligt ved.

Vigtigst af alt er det, at krukkerne og planterne appellerer til dig og giver dig noget. En følelse, en glæde, et syn.

Nogle krukker er klassiske i deres form andre med mønstre, finurligheder eller former, der gør dem helt specielle. Strukturen på overfladen varierer fra ganske glat til rustik i sit udtryk. Der er krukker for enhver smag.

Jeg har fundet de spændende varer bl.a. hos Chic Antique, Lauvring, 2HAVE , BGreen, Madam Stoltz, Hills, Proflora og der kommer hele tiden flere nye leverandører til i takt med, at jeg finder nogle fantastiske varer, som jeg vil nyde at tilbyde Jer her på webshoppen.

Jeg får også forespørgsler på en bestemt type indendørs krukke – højde, farve eller form.

Derefter undersøger jeg, hvilke krukker jeg kan skaffe hjem og til hvilke priser – det samme gælder for planter for dem, der selv kan afhente planterne hos Orangeriet Als.

Jeg vil så ganske uforpligtende sende billeder og priser til dig, hvorefter du kan afgøre, om udvalget rammer din smag. Næste step er så, at jeg bestiller krukkerne (og planterne hjem).

Det giver den bedste mulighed for at se krukkerne i virkeligheden og herefter afgøre, om det er de helt rigtige krukker.

Du kan se det spændende udvalg af indendørs krukker her. Nogle af krukkerne kan bruges både inde og ude