Udvalget af udendørs krukker

Her finder du et lækkert udvalg af udendørs krukker.

Ligesom krukker og planter skaber liv i hjemmet, kan udendørs krukker og planter i haven, på terrassen eller altanen, i drivhuset eller orangeriet, skabe en helt speciel stemning.

Arranger de udendørs krukker i grupper efter form og farve. Krukkerne kan bruges til at definere et område, afgrænse et område eller være mellemled mellem to områder i haven eller på terrassen.

Et tip til plantning i udendørs krukker her i foråret, hvor mindre planter og løg ikke kræver så megen jord. Hvis du bruger de større krukker til de mindre planter, der ikke har så stort et rodnet – og heller ikke får det, kan du sagtens snyde lidt og lædde de plasticbøtter, planterne kommer i på hovedet i bunden af den udendørs krukke og derefter hælde pottemuld over – så er der også automatisk lavet dræn.

Dræn kan også sagtens laves med leca i bunden af den udendørs krukke – det er helt op til dig, vigtigt er det bare, at der er dræn.

Placer dine yndlingsplanter eller blomster i de udendørs krukker og skab dit eget univers. Der findes rigtig mange fine opstammede stedsegrønne buske, der pynter året rundt og endda beriger tilværelsen med et smukt syn af skønne blomster.

Der findes adskillige flotte planter – så vælg dem, du bedst kan lide.

Du kan se vores udvalg af skønne udendørs krukker her – nogle af dem kan også bruges indendørs

LUC KRUKKER

Udendørs krukker – se udvalget

Der er rig mulighed for at skabe en helt unik stemning i haven, på terrassen eller altanen med udendørs krukker.

I haven eller på terrassen kan krukkerne definere et område, afskærme et område eller en hyggekrog og derved indgå i det samlede udtryk. Nogle vælger at lade krukkerne stå det samme sted år efter år, men der kan sagtens skabes ny magi ved at stille krukkerne på en ny måde. Ved at plante nye planter i krukkerne, kan der skabes et helt nyt look uden den helt store indsats.

Når jeg placerer udendørs krukker og planter, er det vigtigt for mig med det visuelle – og nogle gange er det meget nemmere at se, når krukkerne er placerede. Træd lidt tilbage – gå ind på terrassen fra forskellige vinkler og mærk efter, hvordan det føles at se krukkerne på deres placering.

Jeg finder de lækre krukker hos mange forskellige leverandører i ind- og udland, så krukkerne har vidt forskellig struktur, overflade og form, men de er forenelige i den større sammenhæng.