Udvalget af lanterner og lys

Her finder du udvalget af lanterner og lys

Lys og lanterne forbinder vi alle med hygge – uanset om det er en sommeraften med stearinlys på bordet ude i haven, på terrassen eller altanen eller endda på stranden. Lys og lanterner skaber en behagelig stemning og når efteråret og vinteren nærmer sig, bringer vi lyset og hyggen ind i hjemmet.

Find dit favoritlys eller din favoritlanterne og skab dit område ved spisebordet, ved sofaen eller lænestolen, eller hvor du helst vil skabe en helt særlig stemning.

Lanterner findes i forskellige materialer. Bambus, træ, metal, zink, glas i forskellige kombinationer. En lanterne kan også så meget mere end blot være en beholder for et fyrfadslys eller et bloklys. Mange lanterner er også fine med en plante.

Her i webshoppen finder du også lysestager i forskellige udgaver. De appellerer hver især til mig, og jeg favner egentlig bredt. Vælg dem, der matcher din stil og falder i din smag. Der vil fortsat komme flere lysestager og duftlys til udvalget.

Find dine lantener her
Lanterner til hjemmet

Udvalget af lanterner til enhver anledning

Når jeg vælger lanterner, falder jeg for de lanterner, der appellerer til mig i form af deres materiale eller sammensætning af materialer, fine detaljer eller bare fornemmelsen af, at man kun kan tænke på, hvor lanternen skal placeres – ude eller inde og skabe den stemningsfulde hygge, en lanterne jo skaber.

Lys skaber hygge og samler venner og familie

Om du anvender fyrfadslys eller bloklys er en smags sag. Nogle anvender lys med duft eller farvede lys. Uanset hvad du vælger, er der altid mulighed for at skabe hygge med det bløde skær fra lysene.

De mange forskellige lysestager, bringer også stemning i boligen. Specielt i den mørke vintertid er det en fornøjelse at tænde stearinlys. Som sønderjyde har jeg et hav af lysestager og tænder troligt lys i alle vinduer den 4. maj om aftenen for at fejre Danmarks befrielse. Fra 1. sal til kælder.