Udvalget af Møbler til dit hjem

Møbler udgør en stor del af vores hjem

Møbler udgør en stor del af vores hjem, så derfor er det vigtigt, at vi omgiver os med møbler, vi kan lide og at de opfylder de behov, vi har.

At vælge et møbel kan være en stor beslutning – der findes så mange forskellige udgaver, materialer, farver og priser – vælger vi ud fra hjertet eller hjernen – et møbel kan jo sagtens være så smukt, at man bare har lyst til at have det stående som et stykke kunst uden nødvendigvis at bruge det til andet.

 

udendørs krukker

Møbler du ikke finder alle steder

Jeg søger det enkle, det unikke, det anderledes, der kan matche forskellige personers behov – men altid med den indstilling, at jeg selv kan lide det, jeg køber ind.

Jeg foretrækker gode kombinationer af materialer for et spændende look og plads til, at man selv kan sætte sit præg på møblet.

Nogle møbler har man i en periode i ens liv, mens andre møbler bliver i hjemmet i mange år. Der skal være plads til begge dele.

Stylingen af møbler har stor betydning. Man kan omdanne en sofa med et stramt udtryk til en hyggekrog, hvor alle gerne vil være, ved at tilføre lækre puder, en plaid og sørge for stearinlys på bordet ved siden af.

For andre er det vigtigt, at et møbel står med dets helt rene linjer og bliver brugt, som det er. Det drejer sig udelukkende om at have en god følelse med møbler. Materialerne, farven, strukturen, formen. Alt spiller ind.

Om du er til den hyggelige stil eller den mere strømlinede stil, så tag et kig på udvalget og se, hvilke tanker et møbel sætter i gang hos dig.

Jeg er altid på udkig efter spændende møbler, der kan noget særligt. Derfor tilføjes der jævnligt nye møbler her på siden. Kig med og bliv inspireret.