Udvalget af puder til boligen

Her finder du et bredt udvalg af puder, der alle er indbegrebet af hygge.

Puder kan så mange ting. En ældre sofa kan få nyt liv, hvis man tilfører nogle skønne puder – vælg de puder, du bedst kan lide. Alt efter temperament kan du vælge farver og form samt størrelse på puderne.

Tænk på, om du gerne vil skabe et roligt udtryk eller om puderne skal skabe liv.

Mangler du puder til soveværelset, er det en god idé at vælge puder af en vis størrelse, så du kan bruge puderne op mod væggen eller sengegærdet, hvis du vil læse en bog. Det kan også løses med flere puder.

Jeg er typen, der hver morgen reder min seng, lægger sengetæppe på og arrangerer puderne. Simpelthen fordi det ser så lækkert og ordentligt ud og er noget, jeg nyder at kigge på hver dag. En dag kan være fyldt med opgaver, kaos og beslutninger, gode oplevelser og søde kunder. Uanset, hvordan dagen har været, nyder jeg at opleve roen over puderne i soveværelset. De fem minutter, det tager at rede sengen og lægge sengetæppe på, er i min optik godt givet ud.

Jeg har valgt nogle skønne puder, som jeg håber, du vil synes om. Der vil løbende komme nye puder her på webshoppen. Nogle er klassiske, andre med spændende mønster, former og farvekombinationer.

Puder til puder

Puder er til hygge

Det geniale ved puder er, at man frit kan vælge mellem mange typer af stof og struktur, størrelser og farver.

Sofaen eller sengen kan få et nyt liv ved at tilføre eller skifte de eksisterende puder ud. Nemt, enkelt og overkommeligt.

Hos Orangeriet Als tilføres der løbende nye puder. Vigtigt for mig er det, at puden føles lækker at røre ved, at strukturen kan mikses med andre strukturer.  Der vil både være klassiske puder og puder, der taler til ens sanser. Farverige puder i nuancer, der kan matches og mikses alt efter temperament. 

Vælg den eller de former, du bedst kan lide. Hvis du ønsker et roligt udtryk i sofaen, så vælg puder i nuancer tæt på hinanden. Hold dig til få former, da det giver et mere roligt udtryk.

Søger du hygge til din sofa, kan du sagtens mixe former og vove en enkelt eller flere puder i en anden nuance. Tænk også over, om puderne blot er til pynt, eller om de bruges som støtte til ryg eller hoved.