Udvalget af Tørrede blomster

Her finder du et skønt udvalg af tørrede blomster. 

Tørrede blomster har gennem tiden været inde og ude af moden og boligtrends. 2021 byder naturen indenfor i hjemmet – glem alt om kedelige totter af tørrede blomster samlet i et bundt, hvor man alligevel ville have fravalgt halvdelen. Glemt alt om hidsige unaturlige farver. Jeg har udvalgt en hel serie af tørrede blomster, der komplimenterer hinanden eller kan nydes, som de er.

Vælger du et bundt med ens blomster, kan de sagtens stå alene i en vase – eller del bundtet op og brug flere vaser med færre blomster. De tørrede blomster kræver en forholdsvis høj vase, da blomsterne er fra 60 cm i længden. Der kan naturligvis klippes af dem, men ved at gøre brug af de lange blomster, fåes et skønt og naturligt udtryk

Tørrede blomster er trendy – og de fåes i et utal af former og farver. Jeg er helt forelsket i de hvide/beige nuancer på de tørrede blomster – også fordi de fungerer helt fint i glasvaser, i farvede vaser eller krukker og har et elegant udtryk.

 

Tørrede snebold blomster

Bundter af ens blomster er skønne

Bundter af ens blomster er skønne, men gør buketten mere skulpturel ved at bruge flere forskellige typer af tørrede blomster – kornblomster, dahlia, lagurus, sneblomster etc. Brug en eller flere vaser – der behøver ikke stå et fuldt bundt i hver vase – sæt nogle enkle stilke for et fint og elegant udtryk. Vælg forholdsvis høje slanke vaser eller en fyldig vase, hvor du så kan binde et bånd om buketten. Vigtigt for alle opsætninger er, at blomsterne står smukt i vaserne. 

Brug vaser i glas, vaser i farver og former, som du synes om. De tørrede blomster tilfører et let udtryk og skaber liv i det tomrum, der altid vil være, når julepynten og juledekorationerne er fjernet og juletræet er båret ud. 

Nyd de skønne tørrede blomster med deres unikke udseende og nyd en bid af naturen i hjemmet.