Udvalget af vaser og gulvvaser

Vaser skaber variation med form, farve og højde

En vase er ikke bare en beholder til en buket blomster. En vase må gerne komplimentere buketten, grenene eller hvad man vælger at sætte i vasen – men med et udtryk, der afspejler ens hjem.

Derfor har jeg søgt og fundet forskellige vaser – fra de klassiske til dem, der nærmest fremstår som unika stykker – uden dog at være det, hvilket også afspejles i de meget attraktive priser.

Vaser til bordet og vaser, der blot står på gulvet og pynter i sig selv. Fælles for de fleste vaser er, at de er valgt ud fra deres specielle overflade, der gør dem anderledes og spændende.

Kig med her på siden og vælg netop din yndlingsvase

Soede-vaser-til-boligen

Udvalget af vaser

En vase kan have en helt fantastisk historie. Måske har du arvet en vase eller fået een forærende, som du bare bruger igen og igen. For os er vaserne uundværlige, da det er en nydelse at bringe naturens grene, grøftekantsblomster eller siv med ind i hjemmet. En flot buket blomster skal også tage sig rigtigt ud i en vase, så der er vaser til mange formål. Lige fra de små fine, der blot kan rumme et par stilke, til de vaser, der anvendes til buketter eller grene. Sidst men ikke mindst er der vaser som nærmest er kunst i sig selv samt gulvvaser, hvor vasen indgår som et supplerende indslag i hjemmet.

Vaser med mange muligheder

Jeg bruger selv vaser til mange formål. En hurricane er genial at dekorere året rundt – pynt den med årstidens blomster begyndende med hyacinter, mos og kogler om vinteren.

I det spæde forår lader jeg krokus eller vintergækker pryde i en glasklar hurricane. En idé er også at bruge hortensia – put blot blomsterne ned i vasen og slut af med grene – det kan være troldegrene.

Stedmoderblomster kan også pryde en hurricane – det behøver ikke altid at være noget, der stikker op over kanten.

Et bundt tulipaner står også flot i en hurricane. Prøv endvidere med påskeliljer.

Når bøgen springer ud, ynder jeg at have bøgegrene stående i vaserne.

Hen over sommeren prydes denne hurricane med sommerens blomster. Det kan være blomster fra haven eller blomster plukket i grøftekanten.

Senere på året er der utallige grene at pynte med og når julen nærmer sig er det jo blot at pynte med lidt gran, et par lærkegrene og eventuelt en sød silkesløjfe.

Hvis du vil vide mere, så samarbejder den meget kendte blomsterdekoratør Annette von Einem med Lauvring, der har mange fine vaser i alle afskygninger. Klik her for mere inspiration:  https://www.lauvring.dk/